Opleiding tot Spiritueel Coach

Altijd al een grote interesse gehad in spiritualiteit en heb je het idee dat je mensen hiermee kunt bijstaan en helpen? Wellicht is de opleiding tot Spiritueel Coach van het Instituut voor Welzijn Corcaroli dan wel iets voor jou..

Waarom de Opleiding Spiritueel Coach?
Het Instituut voor Welzijn CorCaroli geeft op deze vraag het volgende antwoord: "We leven in een tijd waar de innerlijke mens sterk onder druk staat. Dit zal toenemen. De huidige cijfers zijn al verontrustend.
De Westerse maatschappij dwingt mensen zich te her-bezinnen en zichzelf de vraag te stellen: Waar doe ik het voor, is dit de zin van mijn leven, ben ik geboren om in mijn leven zo te zijn, zoals ik het nu probeer vorm te geven?
Gelukkig kunnen veel mensen daar nog ‘ja’ op zeggen, tenslotte moeten we wel melk en brood kunnen kopen en de maatschappij op gang houden.

De komende tijd zullen we zien dat er een versnelde ontwikkeling plaats vindt van individuen die het zwaar krijgen. Meer en heftiger dan nu al het geval is.
De voltrokken ‘hoofd’-cultuur, dwingt een opleving van een nieuwe ‘hart’-energie af. Deze ontstaat door crises.
Juist mensen die met deze crisis meer of minder heftig kennis gemaakt hebben, zijn erg gemotiveerd zich spiritueel verder te ontwikkelen en zich op te werpen om in het leven hun zingeving tot uitdrukking te brengen. Vaak zien we dit door de wens anderen te willen helpen die deze processen ook meemaken.

Hierin zijn de kleine praktijken van spirituele coaches onmisbaar of de kennis is als aanvulling binnen de werkkring zinvol, omdat daarmee binnen het bedrijfsleven de veranderingen kunnen worden ondersteund. Veranderingen die niet meer te stuiten zijn."

Het Instituut voor Welzijn CorCaroli is lid van de erkende beroepsvereniging BATC. De Beroepen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten en tevens Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten.

Voor meer informatie over deze opleiding en andere cursussen op het gebied van spiritualiteit, kun je een kijkje nemen op de website van Corcaroli.

(Bron: Instituut voor Welzijn Corcaroli)

Lees ook:Leer je leven sturen met de opleiding ‘Emotioneel Welzijn’
Lees ook:CIVAS komt met HBO-opleiding ‘Medische basiskennis’
Lees ook:Alternatieve geneeskunde meer in trek bij hoger opgeleiden
Lees ook:Opleiding tot Paranormaal Therapeut op HBO Niveau
Lees ook:Open je hart voor 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>