Beyoncé maakte mogelijk geheim handgebaar tijdens Super Bowl

De wereldberoemde zangeres Beyoncé maakte tijdens haar optreden op de Super Bowl volgens velen een geheim handgebaar van de Illuminati. Toen de zangeres samen met haar voormalige Destiny’s Child groepsleden Michelle Williams en Kelly Rowland waren aanbeland bij de zin ‘The rock I’m rockin’, I’ve bought it, ‘Cause I depend on me’ (0:55 in de videoclip) maakt Beyoncé duidelijk een gebaar met haar handen.

Illuminati
De Illuminati is zou een klein, supergeheim gezelschap van invloedrijke individuen zijn die het reilen en zeilen in de wereld bepalen. Velen werden bekend met het genootschap via het boek en de film ‘De Da Cinci Code’.
Volgens sommige onderzoekers is de door Weishaupt opgerichte orde slechts een rookgordijn dat werd opgeworpen door de invloedrijke pausgezinde families van de onzichtbare Illuminati.

Nog meer vreemde gebeurtenissen tijdens Super Bowl?
Er wordt op internet nog meer gespeculeerd over de vreemde gebeurtenissen tijdens de Super Bowl. Zo werd het stadion in New Orleans waar de Super Bowl werd gespeeld getroffen door een stroomstoring waardoor het licht uitviel.

Nieuwsgierig naar het handgebaar van Beyoncé, de illimunati en artiesten die hun ziel zouden hebben verkocht om beroemd te kunnen worden? Lees het hele artikel op Niburu. Hieronder het filmpje van het optreden van Beyoncé tijdens de Super Bowl.

(Bron: Niburu)
(Bron afbeelding: Wikipedia)

Denk jij dat Beyoncé een Illumitati handgebaar maakte tijdens haar optreden?

Lees ook:Niburu: “UFO-golf over Nederland”
Lees ook:Podiumkunstenaars bang op de bühne
Lees ook:Geest teistert benzinestation Ohio
Lees ook:Geen kabbala meer voor Madonna?
Lees ook:Niburu presenteert: New Energie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beyoncé maakte mogelijk geheim handgebaar tijdens Super Bowl

  1. Annemiek

    Dat is al jaren en jaren het teken van Roc nation en aangezien haar man Jay-z daar nou net de oprichter van is, is het niet echt verrassend dat ze dit gebaar maakt.

      /   Reply  / 
  2. Brit

    Klopt! Dit staat ook in het artikel als je verder leest (op niburu)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>