Inspiratiediensten: Rust en bezinning nieuwe stijl

inspiratieWe leven in een informatiemaatschappij en weten veel. Maar ontwikkelingen volgen elkaar snel op, en zijn soms lastig bij te houden. Hebben we nog wel enig idee wat belangrijk is in ons leven? Snappen we nog wie we zijn of gaan we aan onszelf voorbij? Rosemarie Maas wil mensen een moment bieden om de waan van de dag achter zich te laten en eens rustig na te kunnen denken over henzelf en het leven. Ze is ervan overtuigd dat af en toe een moment van bezinning nemen nodig is om evenwichtig in het leven te staan.
“Vroeger vervulde de kerk vaak deze rol, maar nu is er een gat ontstaan”, laat rosemarie weten. ”Oosterse zienswijzen zijn populair, maar vaak overwegend spiritueel en zweverig.” Rosemarie wil rust en bezinning bieden door levensvragen aan de orde te stellen in een mooie sfeer zonder dat religie een rol speelt en zonder zweverig te zijn.

Op zondag 27 juni staat Rosemarie Maas vanaf 15:00 uur in de prachtige trouwzaal van Edel aan de Postjesweg. Het thema die middag is vertrouwen. Wat is de rol van vertrouwen, vertrouwen in anderen en vertrouwen in het leven of in jezelf? De meeste mensen hebben bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen, wat dus normaal is, maar is dat zo erg? En durven we nog op anderen te vertrouwen? Rosemarie spreekt een overweging uit over het thema en belicht dit van verschillende kanten. Ze put hiervoor uit bronnen van wijsheid uit de gehele wereld. Tussendoor is moderne muziek (bijvoorbeeld van Joe Jackson) te horen die rust geeft om de woorden te kunnen laten bezinken. Na afloop is er gelegenheid om in Edel na te praten over het thema. Rosemarie wil vooral dat mensen met hernieuwde energie en een goed gevoel de week weer ingaan.

Meer informatie is te vinden op de website van Inspiratiediensten.

Lees ook:Prema Devi: in rust en vertrouwen je ding doen
Lees ook:‘Lopend stilstaan bij jezelf’ vervangt ‘Een spirituele kijk op Levensfasen’
Lees ook:Thema-avond ‘Leven in het Nu’ bij De Sprong
Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?
Lees ook:Training ‘Hooggevoeligheid als Kracht’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>