Tweede Sjamanistisch festival belooft weer veel goeds

Het is alweer bijna tijd voor het grootste indoor sjamanistische festival van Nederland: op zaterdag 11 oktober wordt het voor de tweede keer georganiseerd door Gaia Anca, te Rotterdam. Opnieuw belooft het een groot succes te worden.

Deze zomer ging de kaartverkoop van start voor het grootste Indoor Sjamanistisch Festival van Nederland in Centrum Djoj te Rotterdam. Nu, vlak voor de aanvang van het festival zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar. Wie er nog kaarten wil, moet er dus snel bij zijn. "Dat is eigenlijk ook niet zo gek", vertelt Caroline, een van de organisatoren. "Vorig jaar was het zo'n groot succes en het programma van dit keer belooft ook veel goeds! Een aantal Sjamanen en begeleiders die er vorig jaar ook bij waren komen naar rotterdam toen, maar er zijn uiteraard ook vele nieuwe workshops en lezingen te bezoeken."

Het Sjamanistische Festival duurt van 12:00 tot 24:00 uur. Tijdens deze dag zijn er maar liefst dertig verschillende workshops en lezingen te bezoeken, verdeeld over acht zalen. Deze worden aangevuld met djembé-, oerdans-, drum- en dreamtime healing-concerten. Ook zullen er een drietal stands aanwezig zijn met op sjamanisme gerichte artikelen.

Tegen het eind van de middag is er gelegenheid om te dineren in centrum Djoj. Voor 10 euro is er een prima vegetarische maaltijd te krijgen, de Braziliaanse koks in djoj worden alom geroemd om hun heerlijke kleurrijke maaltijden.

Om 23:00 uur wordt de dag gesloten met een sjamanistisch ritueel. Dit ritueel is voor iedereen die er nog is en zeker de moeite waard om voor te blijven. De ceremony wordt begeleidt door Willem Deetman en Hugo Elshof van 'de Waterbok'.

Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop van het Sjamanistisch Festival, kun je kijken op de website van Gaia Anca.

Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Het Sjamanistisch Festival komt er weer aan
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Het grootste Indoor Sjamanistisch Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>