Vier Beltane, het feest van de liefde

Op 1 mei is het Beltane, het feest van de liefde, vruchtbaarheid en passie. Maar ook de viering van het begin van de zomer! Veel heksen en andere heidenen vieren dit seizoensfeest nog steeds op of rond 1 mei. Op 2 mei organiseert Gaia Anca een Beltane-viering in Centrum Djoj.

Ondanks eerdere berichten dat de Beltane-viering van Gaia Anca buiten gevierd zou worden, wordt toch ook dit jaarfeest gevierd in Centrum Djoj te Rotterdam. Dit omdat het heel moeilijk is om een buitenlocatie te vinden waar je met slecht weer ook naar binnen kunt gaan. En al is voor veel Heidenen Beltane het begin van de zomer, garandeert dat helaas nog geen mooi weer.

En daarom plant Gaia Anca op vrijdagavond 2 mei geen grote meiboom midden in Centrum Djoj, maar kleurige linten, het meivuur, groen (meidoorn) en bloemen zullen zeker niet ontbreken op dit uitbundige feest van bloei en bevruchting, liefde en creativiteit. “We gaan er een heerlijk blij feest van maken met natuurlijk een trancereis en een ritueel”, aldus de organisatoren. “En natuurlijk is iedereen weer welkom!”

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Gaia Anca op de website van Gaia Anca of neem contact op met Anke, telefonisch: 0181-882651, of via e-mail: [email protected].

Lees ook:Beltaneviering in Rotterdam
Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca
Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:Ritueel voor Volle Maan en imbolc
Lees ook:Gaia Anca viert midwinter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>