‘Zeer extreme’ uitlatingen Tom Cruise over Scientology

Een video waarin Tom Cruise het Scientology-geloof verheerlijkt, is woensdag uitgelekt op internet. Het filmpje, dat vier jaar geleden is opgenomen, wordt aangeduid als 'nog extremer' dan zijn uitzinnige optreden bij Oprah Winfrey twee jaar geleden.

Tijdens dat inmiddels befaamde bezoekje aan de talkshow sprong een uitzinnige Cruise op de bank om zijn liefde voor zijn nieuwe vlam Katie Holmes uit te drukken. 

De 44-jarige Tom Cruise, die volgens een woensdag over hem verschenen niet-geautoriseerde biografie de op één na machtigste man binnen de Scientology-kerk is, spreekt in het filmpje uitgebreid over zijn geloof.

De acteur noemt het een privilege om bij de beweging te horen. "We kunnen nieuwe en betere werkelijkheden creëren en de wereld beter maken. Als Scientologist weet je zeker dat je mensen kunt helpen", verklaart hij.

"We kunnen mensen van de drugs afhelpen, criminelen weer op het rechte pad brengen. We kunnen vrede brengen en culturen verenigen."

Tegen het einde van de video noemt hij het aanhangen van de Scientology-leer glimlachend 'een gevecht'. "Het is wild en ruig."

Waarna hij fluisterend toevoegt dat het 'fantastisch' is. "Het is fantastisch. Het is echt heel erg leuk. Omdat niets beter voelt dan naar buiten te gaan en het gevecht aan te gaan. Dan wordt alles opeens duidelijk."

Benieuwd? Het gaat om het volgende filmpje:

(Bron tekst: Nu.nl)

 

Lees ook:Tom Cruise wil spirituele bevalling
Lees ook:Tom Cruise messias van Scientology
Lees ook:Yoga gebruiken voor een beter seksleven
Lees ook:Filmpje: wat is mediteren?
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl wenst je een fantastisch 2012!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Zeer extreme’ uitlatingen Tom Cruise over Scientology

 1. Rie

  Scientology is geen kerk, maar een organisatie die heel dure cursussen aanbiedt aan mensen in een labiele situatie. Zo worden die mensen zowel geestelijk als financieel helemaal uitgekleed.

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Klopt, maar ze noemen zich wel een kerk en in Amerika zijn ze dit volgens mij ook officieel. In Nederland gelukkig niet..

    /   Reply  / 
 3. F.Floor (61)

  Een kerk met opsporingsbevoegdheid. Dat is de usa-tak van de Scientology-Church.
  In 1963 heeft de Nederlandse justitie er al onderzoek naar gedaan EN DAT SCIENTOLOGIEVERHAAL BLEEK TE KLOPPEN!!!
  Alleen dat je er door een schriftelijke cursus een heuse demon/kolonel weer eruit gedreven kan worden bleek dan niet waar te zijn maar vreemd genoeg berust dat Thetanverhaal van ingevaren demonen wel heel degelijk op waarheid. Maar het zijn wel levensgevaarlijke moordenaars en allemaal uitgerust met Spaanse chroomomleggers met dumdumkogels 9mm erin.
  Ik werd later in mijn electronicaleven nogal eens aangesproken door rechercheurs die me vroegen of ik hier meer van afwist en het verhaal was dan altijd hetzelfde. Is zo gevonden ja en door heel hoge politieinspecteurs direkt de oven in weggewerkt zodat zij het nakijken hadden.
  En 1 maand later waren ze dan zelf ontslagen.
  Zelfs hier op de Utrechtse Universiteitscampus lopen ze wel eens rond en kreeg een aanvaring met de directeur van de universiteitsbibliotheek omdat die me met 2 van die boeven ging confronteren.

  En oja. Je kunt hun vervalsingen altijd herkennen doordat halverwege een zin eindigt en een dikke rare punt die bestaat uit 2 hoofdletters (II) sterk vergroot.
  Op het politiebureau hebben ze er wel een half miljoen van die ´regeringsdecreten´ van liggen en de bron is zogenaamd onbekend.
  In Europa heeft de Scientologie 2 heuse concentratiekampen voor heropvoeding en vooral dat ´hotel´ in Copenhagen is heftig!
  Probeer daar maar eens uit te ontsnappen…

    /   Reply  / 
 4. Faghihi

  IK zie hem soms in zn andere lichaam. Je gelooft je ogen niet hoeveel verschil en toch hetzelfde Tom cruise.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>