Kabbala-trainingen vanaf september in De Roos

Vanaf eind september zullen er in Centrum De Roos 2-daagse trainingen in de kabbala gegeven worden door rabbijn Michael Portnaar. Wie geinteresseerd is kan 4 september een voorproefje genieten bij de lezing 'Kabbala; over Optimale Prestaties en Welzijn' in De Roos.

Portnaar leidt in Amsterdam Het Centrum voor Luriaanse Kabbalah, waar hij wekelijks lessen geeft in de kabbalaleer. In samenwerking met Centrum de Roos zal hij in september 2-daagse trainingen komen geven. Niet om mensen te onderrichten in de Kabbala (daarvoor kun je naar zijn centrum gaan), maar om mensen in te wijden in deze geheime leer en hen de spectaculaire veranderingen, die daarmee gepaard gaan, te laten ervaren.

De eerste training 'Kabbala Trainingen: voor Optimale Prestaties en Welzijn' zal plaatsvinden op maandag 24 en dinsdag 25 september. Als voorproefje kun je op 4 september naar de gelijknamige lezing komen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Centrum De Roos kun je kijken op de website.

Lees ook:Lezing over de Kabbala
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van september 2009
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj
Lees ook:Leer je leven sturen met de opleiding ‘Emotioneel Welzijn’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>