Beleef het ritueel van ‘De Dood van de Shaman’

Van 11 tot 18 augustus wordt er in de Eifel een zomerworkshop georganiseerd door Benjamin Two Bears, met de titel 'De Dood van de Shaman'. De workshop gaat over transformatie door te sterven en opnieuw geboren worden. Deelnemers maken aan de hand van een sjamanistisch ritueel en door de natuur te beleven een diepe verbinding met Moeder Aarde en met henzelf.

In de directe invloedsfeer van de Ruhrsee gaan de deelnemers van de zomerworkshop, in deze krachtige omgeving, de confrontatie aan met henzelf. Door middel van shamanistische oefeningen en (zweethut)rituelen worden oude belemmeringen en patronen losgelaten. Eén van deze rituelen is 'De dood van de Shaman'.

Vele oude tradities van de wereld kennen het ritueel van 'De dood van de Shaman'. Via de rituele dood in 'de nacht van de Shaman' worden al onze angsten onderzocht en onder ogen gezien, om deze vervolgens los te laten. De dood en de energie die daarop volgt worden intens beleefd.

Deze zomerworkshop is voor iedereen die meer lijn in zijn of haar leven wil brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Voor iedereen die meer zelfkennis wil krijgen en beter de levensdoelen wil bereiken.

De locatie is op een krachtige plek in de Ruhreifel in de buurt van Nidegen, ten zuiden van Aken Duitsland.
Neem voor meer informatie of aanmelding contact op via [email protected] of telefonisch:  040 8443117 / 06 30577751.

Lees ook:Beleef de kracht van vuur
Lees ook:Rituelenavond van Centrum De Quest
Lees ook:Siberische Sjamaan Ahamkara in Rotterdam
Lees ook:Rituelen bij mijlpalen in het leven – Roelien de Lange
Lees ook:De Godin ervaren op Kreta

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Beleef het ritueel van ‘De Dood van de Shaman’

 1. MEREL

  HOE KO IK VAN DIE POST AF !!!!!!!!WIL IEMAND MIJ HELPEN , IK WIL GEEN POST MEER VAN BLOG.NL

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hallo Merel, met alleen je voornaam komen we niet ver. De mailinglinst worden door Blog.nl geregeld. Wanneer je contact opneemt met het (http://www.blog.nl/top_contact.php) vergeet dan ook niet je e-mailadres door te geven, dan wete ze ook om wie het gaat.
  Succes!

    /   Reply  / 
 3. Jooka

  Benjamin Two Bears heeft dit ritueel gecopieerd van de 2 sjamanen (Altaiskaya Byelka en Ahamkara) die hij heeft bezocht in zeeland op een festival. Siberische sjamanen. Hij was net al ik een deelnemer van de sjamanistische dood. Klopt niet om dan later zelf dit als workshop te presenteren zonder hiervoor een inwijding te hebben gehad. Dan zou ik het ook wel kunnen gaandoen.

    /   Reply  / 
 4. Karla

  Hai Jooka, Kan het niet zijn dat hij de inwijding wel al heeft gehad? Hij biedt namelijk al heel wat jaren workshops aan op hetgebied van sjamanisme..
  Ik weet het niet hoor, maar ik wil ook niet al te snel oordelen..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>