Korte cursus ‘Rituelen van uit de Oorspronkelijke, Spirituele Natuurtradities’

Deze zaterdag gaat de vierdelige cursus over 'Rituelen van uit de Oorspronkelijke, Spirituele Natuurtradities' van Gaia Anca van start. De cursus wordt op vier zaterdagavonden gegeven in Rotterdam en behandelt zeer interessante onderwerpen.
De vier zaterdagavond vinden plaats in Spiritueel Centrum Djoj te Rotterdam. Op 17 februari gaat deze cursus van start. De volgende data zijn: 17 maart, 14 april, 19 mei.

De eerste avond worden de vier elementen en de bijbehorende windrichtingen behandeld en wordt er een ritueel gehouden uit het Oorspronkelijk Sjamanisme. Tijdens de tweede avond gaat het onder andere over de magische cirkel en het opbouwen van een ritueel en wordt er met de cursisten een ritueel gedaan vanuit de heksencultuur.
Voorouders, Grootmoeders en Grootvaders zijn het onderwerp van de derde avond met aansluitend een ritueel vanuit het Druidisme. De laatste avond gaat over werken met healing en wordt er een Keltisch Healingritueel gedaan.

Als je meer wilt weten of je aan wilt melden voor deze of andere activiteiten, kun je een kijkje nemen op de website van Gaia Anca.

(Bron: Gaia Anca)

Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca
Lees ook:Ritueel voor Volle Maan en imbolc
Lees ook:Gaia Anca viert midwinter
Lees ook:Last minute volle maan-viering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>