Open Imbolc-viering van ‘Children of the Circle’

Open Jaarfeestengroep 'Children of the Circle' viert op zaterdag 10 en zondag 11 februari het jaarfeest Imbolc en nodigt iedereen die geinteresseerd is uit om dit mee te vieren.

Sjamanisten, Paganisten, Indianen en aanhangers van andere natuurreligies worden van harte welkom geheetten bij het ritueel, waarbij wederzijds respect voor elkaar en elkaars Rituelen van zelfsprekend zijn.
Het ritueel en feest wordt gehouden op een mooie bosrijke plek in Midden-Limburg (tussen Eindhoven en Venlo) gelegen aan een kristal helder water.

Hier wordt eerbied bewezen aan Moeder Aarde die ons Liefde Licht en Kracht schenkt.
Imbolc wordt in dankbaarheid gevierd opdat Moeder Aarde ons vruchtbaarheid schenkt in alle aspecten van ons dagelijks leven. Het Licht dat met Yule in onze harten is ontstoken krijgt liefde om te groeien zoals de zaden die rusten in de schoot van Moeder Aarde gekoesterd worden om weer te groeien. Imbolc is een viering van rituele zuivering. Op verschillende wijzen zal op 10 en 11 februari worden getoond hoe je dit zou kunnen doen.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je een e-mail sturen naar Benjamin Two Bears: [email protected].

Lees ook:Open Beltane-viering van ‘Children of the Circle’
Lees ook:Open Litha-viering van ‘Children of the Circle’
Lees ook:Healing Drumming Circle op 1 juni
Lees ook:Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:27 april Healing Drum Circle voor Moeder Aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>