Lezing over de Maya Kalender op 7 december

Is er een goddelijk tijdsplan voor de evolutie van het bewustzijn? En zo ja, is dit ergens terug te vinden? Beide vragen kunnen met JA worden beantwoord. In de lezing ‘De Maya Kalender en de transformatie van het bewustzijn’ zal Eric Huysmans de ontdekkingen van Carl Johan Calleman hierover uiteen zetten. De lezing vindt plaats in Spiritueel Centrum Zuiderlicht te Breda op donderdag 7 december vanaf 20:00 uur.

Calleman verdiept zich al sinds 1979 in de Maya kalender en in de ruimere betekenis daarvan. Met empirische studies toont hij aan dat de biologische en historische evolutie geen opvolging is van toevallige en lukrake gebeurtenissen, maar het resultaat van een goddelijk plan voor de evolutie van het bewustzijn. Dit tijdsplan staat in de Maya kalender beschreven.

Momenteel zijn we nog maar 5 jaar verwijderd van de voltooiing van dit goddelijke plan. De einddatum hiervan is volgens de ware Maya kalender 28 oktober 2011. Dan zal de mens zijn geëvolueerd naar een verlicht eenheidsbewustzijn. De transformatie hiernaartoe gaat echter niet zonder slag of stoot. Dat kan iedereen om zich heen zien. Er is veel verzet tegen het eenheidsbewustzijn, meestal op onbewust niveau. Het goddelijke plan voltrekt zich echter sowieso. Dat kan geen mens tegen houden. Wij hebben allemaal de keus of wij meegaan met de stroom van dit plan en ons aansluiten op het eenheidsbewustzijn of dat wij blijven kiezen voor angst en afscheiding.

Om deze keuze bewust te kunnen maken is het van groot belang dat we weten waar we ons momenteel bevinden in dit tijdsplan en hoe zich dit voltrekt. De doorbraak naar een hoger bewustzijn voltrekt zich NU met de start van de vijfde ‘dag’ binnen de Galactische scheppingscyclus op 24 november 2006. Een ‘dag’ is in deze cyclus een periode van 360 dagen. De Maya kalender beschrijft 9 scheppingscycli en de Galactische is de 8 e . De vijfde dag brengt ons de energie die ook naar de aarde kwam tijdens de opstanding van Christus. Het verschil met toen is dat deze energie nu een transformatie van het collectieve bewustzijn brengt en het voor iedereen mogelijk maakt eenheid te gaan ervaren.

Wie de Maya kalender bestudeert heeft het voordeel dat hij begrijpt wat er momenteel gaande is en waar dit de wereld naartoe voert. Hierdoor kunnen we doen wat we nodig achten om ons op de heersende energiestromen aan te sluiten.

Dus…volg je gevoel, denk niet teveel na en maak een keuze waar je deze avond je tijd in steekt. Je keuze zou wel eens heel belangrijk kunnen zijn voor de rest van je leven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Centrum Zuiderlicht.

(Bron: Centrum Zuiderlicht)

Lees ook:Genezen vanuit de scheppingskracht
Lees ook:Zondag Open Dag Zuiderlicht
Lees ook:Hot topic voor 2012: de maya’s
Lees ook:Sjamanistische Trancereis op vooravond einde Maya kalender
Lees ook:De verborgen Moeder herontdekken bij Academie PanSophia

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Lezing over de Maya Kalender op 7 december

 1. Luuk Buursen

  Beste mensen,

  De einddatum van de Maya kalender is 13.0.0.0.0 4 Ahau 13 K’ankin, de einddatum van de GMT-correlatie van de Maya kalender valt in het jaar 2012 en bijna iedereen gaat er vanuit dat dit klopt.
  Ik heb zo’n twitig jaar de Maya kalender bestudeerd en onderzoek gedaan naar juistheid van de GMT-correlatie.
  Ik kan eenvoudig aantonen dat deze corelatie en het jaar 2012 niet klopt.
  Iedereen weet dat de pest door de Spanjaarden in Midden Amerika gebracht is. De Spanjaarden hadden pas na 1500 contact metde Maya’s. Volgens de GMT-correlatie vond de pest al plaats in het jaar 1485!
  Ook weten we dat de Maya’s bijzonder kundige astronomen waren en in een boek waarin hun astronomische kennis met vele data in beschreven staat, de Dresden Codex. In dit boek staat o.a. de ‘Dresden Codex Eclipse Tables’ met tientallen data, de gregoriaanse data van de GMT-correlatie komen niet overeen met conjuncties, of opposities,dit heb ik gecontroleerd d.m.v het astronomisch programma SkyMap Pro 10 van Chris Marriott (heb dit gekocht bij de sterrenwacht)en met DE NASA ECLIPSE WEB SITE. Zo kan ik nog vele zaken noemen waarom deze correlatie en het jaar 2012 (die o.a. gebruikt wordt door dhr. Calleman) niet klopt. Verder wil ik ook aangeven dat ik alle respect heb voor iedereen die de Maya kalender hebben bestudeerd en op hun eigen wijze hebben geinterpreteerd.

  Ik kijk uit naaar een reactie.

  met vriendeljke groet,
  Luuk Buursen

    /   Reply  / 
 2. Pastafarian

  Geachte heer Buursen,

  Bedankt voor het plaatsen van uw stuk. Ik heb het met plezier gelezen. Zeker met in het achterhoofd dat volgens sommigen de Maya kalender het zoveelste “Age of Aquarius” zou aankondigen. Ik ben alleen bang dat u het advies helemaal onderaan in het artikeltje niet goed heeft gelezen:

  “Dus…volg je gevoel, denk niet teveel na en maak een keuze waar je deze avond je tijd in steekt.”

  Men heeft liever niet dat u nadenkt.

    /   Reply  / 
 3. Pastafarian

  Correctie: Niet *teveel* nadenkt.
  Maar 20 jaar studie lijkt mij echter te veel.

    /   Reply  / 
 4. johan kuipers

  Als ik via Google zoek naar lezingen Mayakalender 2009 krijg ik deze site:Lezing over de Mayakalender op 7 december????? Mag daar A.U.B. een jaartal bij?
  Wie het weet mag het zeggen!
  Johan.

    /   Reply  / 
 5. click

  Hello, What a beautiful and awesome site. I adore what you’ve done with your setup and graphics. Thanks you so much.

    /   Reply  / 
 6. tip

  It’s a great website of yours. I surfed by and found it very informative. Bookmarked and check you back in a while

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>