Cursus ‘Magie en Mystiek’ vanaf 17 september

Zondag 17 september start de gloednieuwe cursus ‘Magie en Mystiek’ van Innerkwest. Het is een cursus van 7 zondagen waarin wordt gewerkt vanuit de
‘Oorspronkelijke Mysterie Tradities’. Hieronder vallen o.a. Hekserij, Sjamanisme, Natuur en Rituele Magie, maar ook de oude Keltische traditie en de Godinnencultuur van 6000 jaar geleden. Deze oude culturen zijn ons spiritueel erfgoed en zitten diep in ons verankerd. Wie nieuwsgierig is kan ook een kijkje nemen tijdens de open les, die op zaterdagdag 26 augustus wordt gegeven in Centrum Djoj te Rotterdam, vanaf 15:00 uur.

De cursus ‘Magie en Mystiek’ duurt 7 zondagen (een keer in de maand) en draait om bewustzijn en leren werken met de krachten en energieẽn in en om je heen. Er wordt niet met een specifieke traditie gewerkt, maar met al het beste uit meerdere tradities waarbij het ene systeem het andere aanvult. “Volg het pad van jouw spirituele ontwikkeling, leer je gevoel volgen en vertrouwen hebben in het Universum,” zegt Aurianne, die de lessen zal gaan geven.
De cursus is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in het onderwerp, maar er wel al wat langer mee bezig is, bijvoorbeeld door het lezen van boeken. Door deel te nemen krijg je de kans om onder begeleiding verder te leren, te voelen en te ervaren, te delen en vooral te genieten met een groep gelijkgestemde mensen. Je doet er niet alleen kennis op, maar ook inspiratie om vanuit je eigen creativiteit aan de slag te gaan. Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: De wereld der symbolen, Engelen, Mythologie, de Godinnencultuur, Spells en Rituelen, de Sferen, kruiden, de Atlantis traditie, healing, kracht en totemdieren, de Grootmoeders en Voorvaderen en de 7 heilige richtingen. Het is vooral een praktische cursus, maar zeker ook met humor en plezier.
Na het beginpraatje (huiswerk, thema van de dag), gaan je als cursist aan de slag met; meditatie, contemplatie, dans, rituelen energiewerk, aura/chakra’s, visualisatie, innerjourny /trancereizen, creatieve expressie enz. De dag wordt afgesloten met een ritueel.

De cursus wordt gegeven in Centrum Djoj te Rotterdam. De lesdagen zijn op zondag 17 september, 15 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari en 11 maart. Folder op aanvraag.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je een e-mail sturen naar [email protected], of kijk eens op de website.
Je kunt ook bellen met Anke Zack/Auriane: 0181-882651.

Lees ook:Basiscursus Hekserij bij Gaia Anca
Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cursus ‘Magie en Mystiek’ vanaf 17 september

 1. Caroline

  Ik heb de vorige cursus gevolgd en kan vertellen dat het absoluut geweldig is!!!!
  Vindt het jammer dat ik deze keer niet mee kan doen omdat ik bezig ben met een andere cursus en de date overeenkomen.
  Ik kan iedereen aanraden om deze cursus te volgen, behalve het feit dat je veel leert is de sfeer absoluut de moeite waard.
  groetjes,
  Caroline

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Klinkt goed, Caroline! Misaschien ga ik wel naar de open les..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>