Geen kabbala meer voor Madonna?

Madonna heeft het gehad met kabbala. Al jaren is de zangeres aanhanger van deze eeuwenoude Joodse mystieke traditie, maar ze zegt het nu zat te zijn. Vrienden van Madonna zeggen dat ze van plan is de levenswijze af te zweren. Madonna zou aanhikken tegen het geld dat de kabbala haar kost. Ook zou de religie geen al te goede invloed hebben op haar huwelijk met Guy Ritchie.

Volgens de krant is Madonna bovendien bezorgd over de manier waarop de kabbala haar kinderen, dochter Lourdes en zoon Rocco, afdrijft van tradities als het vieren van kerstmis, een feestdag die nu wordt overgeslagen door het gezin.

De variant van kabbala die de 47-jarige zangeres aanhangt, de organisatie van rabbij Philip Berg, is erg omstreden. De Rabbijn, die voorheen verzekeringsagent was, wordt door velen verdacht van geldklopperij. Madonna is het gezicht van de organisatie geworden. Dat zij uit deze mystieke leer zou stappen zou grote gevolgen kunnen hebben voor de organisatie van Berg.

Een woordvoerder van Madonna ontkent dat de zangeres en haar gezin afscheid nemen van de kabbala en wijst erop dat ze vrijdag nog het kabbalacentrum in New York hebben bezocht.

(Bron: Nu.nl)

Lees ook:Amerikaanse katholieken boos op Madonna
Lees ook:Lopez’ vader ook bij Scientology
Lees ook:Kabbala-trainingen vanaf september in De Roos
Lees ook:Lezing over de Kabbala
Lees ook:Demi Moore haalt kracht uit de Kabbala

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen kabbala meer voor Madonna?

  1. alyssa

    ik vind madonna een top wijf! ik ben naar haar concerten geweest en ik ben een enorme fan van haar.. ik vind dat madonna er wel mee kan stoppen want zo doet het nu al lang genoeg maar als ze er niet mee stopt vind ik het ook niet erg! haha .. nja.. ciao! xx alyssa ( 14 jaar)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>