Bijbelgetrouwe seks voor vrouwen

Onlangs verscheen de Nederlandse vertaling van het zelfhulpboek voor christenvrouwen van Linda Dillow en Lorraine Pintus. Volgens het boek, ganaamd Intiem moeten deze vrouwen genezen van de gedachte dat seks smerig en zondig is. In het boek wordt onder andere beschreven wat God wel en niet goed vindt en je kunt er bovendien vele tips & trucs aantreffen om God in je seksleven te betrekken. Ook anekdotes, citaten en zelfs oefeningen kun je in het boek vinden.

Een voorbeeld van een tip uit het boek:
"Schrijf psalm 139:14 op een vel papier en plak het op je badkamerspiegel. Ga vervolgens naakt voor de spiegel staan. Bekijk je lichaam vanaf je kruin naar beneden en prijs God omdat Hij je zo wonderbaar heeft toebereid".

Het zelfhulpboek eindigt met de gedegen bijbelstudie ‘Twaalf weken om een godvrezende én sensuele echtgenote te worden’.

Het origineel van Intiem verscheen in 1999 op de Amerikaanse markt en werd er enthousiast ontvangen. De Nederlandse evangelische uitgever Medema zag nu pas brood in een vertaling.

(Bron: Trouw)

Lees ook:Oefening 17: Neem een energie-douche
Lees ook:Boek ‘Jezus van Nazareth’ van paus zeer populair
Lees ook:Prijzen Religeuze boek en Spirituele boek 2012 uitgereikt
Lees ook:Gary Renard bezoekt Nederland in mei
Lees ook:Gary Renard bezoekt Nederland volgende maand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>