Symposium ‘Mystical Love’: Mystiek als verbindende kracht tussen religies

Aanstaande zaterdag 20 mei wordt er in Rotterdam een symposium gehouden over mystiek als de bindende kracht tussen verschillende religies. Het symposium, genaam ‘Mystical Love’, wordt georganiseerd door De Stichting Islam en Dialoog afdeling Rijnmond en is vanaf 20:00 uur te bezoeken in het bibliotheektheater.

In elke religie neemt spiritualiteit een belangrijke plaats in. Tijdens deze bijeenkomst houden vertegenwoordigers van verschillende religies en levensbeschouwingen een voordracht over goddelijke liefde en mystiek. Centraal staat de vraag of spiritualiteit mogelijkheden biedt om een meer vreedzame samenleving te creëren waarin wederzijdse liefde, begrip en respect als onmisbare pilaren fungeren.

De toegang voor ‘Mystical Love’ is gratis. Wel moeten er plaatsen worden gereserveerd bij het bibliotheektheater, Hoogstraat 110 te Rotterdam, telefoon: 010-2816262.

Lees ook:Theologie in de huidige samenleving
Lees ook:Symposium ‘Eindtijd? Nieuwe Tijd!’
Lees ook:Column Lunadea: Goddelijkheid
Lees ook:Christenen en boeddhisten praten samen over het nut van mediteren
Lees ook:Symposium buitengewone dromen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>