Burgemeester verlaat vergadering voor bijbelles

De burgemeester van Nieuw-Lekkerland hecht veel waarde aan zijn bijbellessen. Een aantal politieke partijen in deze gemeente maakt zich hierom enige zorgen en onderneemt zelfs stappen te ondernemen. Vanwege zijn bijbelles verliet de burgervader namelijk vroegtijdig een belangrijke vergadering.

Burgemeester Oene Sierksma van de ChristenUnieverliet eind april al na een half uur de raadsvergadering en wilde niet zeggen waar hij heen ging. Enkele nieuwsgierige dorpsgenoten hebben toen de achtervolging ingezet.
Helaas verloren zij de burgemeester uit het oog, maar volgens getuigen was hij een kerk in gegaan. volgens raadsleden wilde Sierksma zijn bijbelles niet missen.

(Bron: Metro/ ANP)
(Bron illustratie: ChristenUnie)

Lees ook:Maasdriel wil geen Maharishischool
Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Zanger Anathema: “Spiritualiteit is beladen”
Lees ook:Exorcist Amorth: “yoga is des duivels”
Lees ook:Filmpje: The Ghosthunter bij de Spookboerderij te Brummen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Burgemeester verlaat vergadering voor bijbelles

  1. Timo

    Mensen die de burgemeester sierksma hebben gevolgd hebben waarschijnlijk dat verzonnen want hij is niet gesignaleerd in de kerk en helemaal niet in dordrecht. De media hebben eenzijdige onjuiste informatie! Als iemand anders afspraken heeft en er word opeens iets ingepland zonder dit te overleggen met de burgemeester vind ik dat Sierksma groot gelijk heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>