Slapen in kerk, moskee of tempel

In het weekend van 14 april is het voor een keer mogelijk om de nacht door te brengen in een van de gebedshuizen die Rotterdam te bieden heeft. Dit meldt het Rotterdamse stadsblad Zone010 deze week. In een kerk, moskee, gebedshuis of meditatiecentrum, het is allemaal mogelijk.

Rotterdam is rijk aan gebedshuizen. De stichting Motel Mozaique hebben hiervan gebruik gemaakt door tijdens de paaseditie van het gelijknamige festival, in het weekend van 14 april, een slaapplaats in een van deze gebedshuizen aan te bieden. Motel Mozaique staat erom bekend bezoekers slaapplaatsen te bieden in speciaal voor hen gebouwde kunstwerken of op bijzondere lokaties.

"De grote ‘kerkdichtheid’ in het centrum van Rotterdam inspireerden de makers van Motel Mozaique tot dit idee, dat aansluit op de ‘geestverruimende programmering’ die het festival belooft" meldt Zone010. de gasten van het festival krijgen de gelegenheid om een groot aantal kerken, tempels en andere gebedshuizen te bezoeken onder de bezielende leiding van gidsen en gastheren. Op tien lokaties is er de mogelijkheid om de nacht door te brengen.

Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer veel goeds
Lees ook:Aanstaande zondag Ratha Yatra Festival
Lees ook:Bijzonder spiritueel weekend
Lees ook:Boeddha Festival Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>