Ontdek de Heksenkracht in jezelf!

Susan Smit, bekend van o.a. haar boeken ‘Heks’ en ‘Wijze Vrouwen’, zal op donderdagavond 23 maart op verzoek van Welness-Academy, een lezing geven onder de naam ‘Ontdek de Heksenkracht in jezelf!’, in het Dorpshuis in Zeddam.

Smit zal een interactieve presentatie geven over Hekserij en wat deze oude natuurreligie voor je kan betekenen. Ook zal ze vertellen hoe men magie, symbolen en rituelen kan gebruiken in het dagelijkse leven, ook als je geen Heks bent.

De tweeendertigjarige Susan Smit is journaliste, auteur en Heks. Tevens zul je haar kennen van het televisieprogramma Goedemorgen Nederland, waarin zij elke week boeken recenseert. Ze brak door als auteur met haar boek ‘Heks’, dat inmiddels in meerdere talen is vertolkt en ook als pocketuitgave is verschenen. Hierna schreef zij ‘De stad en de sterren’ en ‘Wijze Vrouwen’, waarvoor zij in gesprek ging met onder andere Prinses Irene, Majoor Boshardt en koning van Jordanie, Isabel Allende. Onlangs verscheen haar eerste roman, ‘Elena’s Vlucht’, over een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen, gesitueerd in de mysterieuze en voor buitenstaanders ontoegankelijke wereld van de Roma-zigeuners.

In haar lezing ‘Ontdek de Heksenkracht in jezelf!’ praat Smit over haar persoonlijke beleving van Hekserij en wat dit voor haar betekent.
Een Heks gebruikt de natuur als een inspiratiebron, want "alle levenslessen en belangrijke waarden zijn terug te vinden in de natuur, de seizoenen, de maancycli," laat Susan Smit weten.
Ook de werking van magie en hoe dit overeenkomt met theorieen in de metafysica, komt in haar lezing aan de orde.

Wie meer weten over Susan Smit of haar lezing kan een kijkje nemen op www.susansmit.nl of www.wellness-academy.nl.

Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit
Lees ook:Donderdag lezing Susan Smit
Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’
Lees ook:‘Wijze Vrouwen’ verschijnt in pocketuitvoering
Lees ook:Nog meer wijze vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>