Helderziende waarnemingen van Tresi Barros in Rotterdam

Tresi Barros is een krachtig medium en paragnost. Zij is helderziend, -horend, -voelend, -wetend, -ruikend, -proevend en zij praat met overledenen. Op dinsdagavond 19 maart zal zij aanwezig zijn in spiritueel centrum Isaak & de Schittering te Rotterdam. Samen met haar gids Isaak zal zij die avond helderziende waarnemingen doen voor de aanwezigen.

Tresi Barros
Tresi Barros geeft raad aan mensen die vragen hebben over hun persoonlijke situatie. De adviezen van Tresi zijn diepgaand, helder en gaan tot de kern van de vraag of probleemstelling. Tresi beantwoordt vragen over o.a. werk, relaties, doorbreken van angsten en blokkades, hoe om te gaan met verlies, opvoeden van kinderen, starten eigen bedrijf, verhuizen, etc. Elke vraag is mogelijk.

Helderziende waarnemingen in Rotterdam
Tijdens de avond in Rotterdam kun je vragen stellen over uzelf, overleden dierbaren en/of dierbaren die nog in leven zijn. Indien de vraag over een overleden dierbare en/of levende dierbare gaat, dien je wel een foto van deze persoon mee te nemen. Voor vragen over jouzelf is dit niet nodig.
Je kunt meer over Tresi Barros lezen op haar website.

Heb jij weleens een paragnost bezocht?

Lees ook:Helderziende waarnemingen in Scheveningen
Lees ook:Bezoek medium Tresi Barros in Eindhoven
Lees ook:Helderziende Waarnemingen Avond met medium Tresi Barros
Lees ook:Psychometrie-avond in Delft
Lees ook:Contact maken met overledenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>