Speciale bloemenseance bij Triskal

Op donderdagavond 14 maart is er weer een bijzondere thema-avond bij het Triskal Healing Centre te Delft. Deze avond zal in het teken staan van helderziende waarnemingen, die onder andere gedaan worden aan de hand van een bloemenseance. Maar niet zomer een bloemenseance, deze speciale seance is anders.

Twee bloemen
Wat is er bij deze bloemenseance anders dan de andere keren? Je neemt nu 2 bloemen mee in plaats van van 1. Een bloem is voor het Nu en de andere bloem is voor de toekomst. Iedereen neemt dus 2 verschillende, eigen gekozen, bloemen mee en daarmee zullen er helderziende waarnemingen worden gedaan. De bloemen die je meeneemt vertegenwoordigen een stukje van je, je kiest namelijk niet zomaar twee bloemen uit.
Samen met de gidsen, helpers en beschermers zullen er via de bloemen mooie en waardevolle boodschappen doorkomen die aan je doorgegeven mogen worden. Je bloemen zullen na afloop van de boodschappen gewijd worden.

Als je dit graag eens mee wilt maken, kom dan op donderdagavond 7 maart naar Triskal. Meld je wel eerst even aan. Kijk voor meer informatie of om contact op te nemen op de website van Triskal.

Heb jij weleens een bloemenseance meegemaakt? Wat is jouw ervaring?

Lees ook:Bloemenseance in Delft
Lees ook:Bloemenseance bij Triskal
Lees ook:Psychometrie-avond bij Triskal
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen
Lees ook:Boodschappen doorkrijgen via automatisch schrift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>