Steunt Sylvie van der Vaart te veel op medium Sarina?

Paragnoste Sarina heeft in de affaire rond de scheiding van Sylvie en Rafael van der Vaart een “dubieuze rol gespeeld”, heeft journalist Evert Santegoeds tegen de Telegraaf gezegd. Ook in de rest van Sylvies leven schijnt het medium een grote rol te spelen.

Wanneer Sylvie advies nodig heeft in haar leven schakelt ze Medium Sarina Bruens in voor advies. Op zich niet heel vreemd, meer bekende Nederlanders vragen om advies van paragnosten. Echter, de ex-voetbalvrouw schijnt zich nogal te laten sturen door Sarina.

Van kwaad tot erger
Ze noemt het medium haar ‘coach’ en zou haar ook op huisbezoek laten komen. De invloed van Sarina werd steeds groter: “Het ging van kwaad tot erger”, vertelde een ingewijde aan De Telegraaf.
Overigens zegt het niets dat Sylvie haar medium een coach noemde, aangezien Sarina eerder ook als coach werkte, onder andere voor de finalisten va Idols.

Medium Sarina is terecht!
Toevallig werd er niet lang geleden nog op dit blog de vraag gesteld waar Medium Sarina tegenwoordig ‘uithangt’. Dit omdat er al enige tijd niets meer van de helderziende was vernomen, na haar televisie-optredens en het uitbrengen van het boek ‘Sarina’. Nu weten we meteen dat Sarina nog in het land is en nog steeds haar beroep uitoefent.

(Bron: Powned en HLN.be)

Vind jij dat Sylvie te veel vertrouwd op het medium?

Lees ook:Medium Sarina schrijft boek
Lees ook:Caroline Tensen over Medium Sarina
Lees ook:Telegraaf: “Robbert van den Broeke was depressief”
Lees ook:Char krijgt real life soap
Lees ook:Spiritueel begeleider voor Joran van der Sloot?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>