Een avondje zandlezen

Op donderdag 1 november a.s. organiseert Triskal Healing Centre weer een interessante thema-avond. Dit keer met een wel hele bijzondere vorm van  psychometrie: zandlezen. Je leest het goed: niet handlezen, maar zandlezen. Toch is je hand wel nodig voor deze orakelmethode.

Elke deelnemer op de thema-avond maakt een handafdruk in het zand en er zullen boodschappen vanuit de energie doorkomen, die te ‘lezen’ zijn in de afdruk. Dit komt doordat ieders eigen energie in zijn of haar eigen handafdruk zit en van daar uit zullen er speciale, persoonlijke boodschappen doorkomen.

Als je het leuk en interessant vind om via je handafdruk in het zandboodschappen door te krijgen vanuit de ‘Andere Wereld’, ben je van harte welkom op deze thema-avond bij Triskal. Wel is het aan te raden om je van tevoren aan te melden.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

Kende jij deze orakelmethode al?

Lees ook:Thema-avond zandlezen
Lees ook:Boodschappen doorkrijgen via automatisch schrift
Lees ook:Helderziende waarnemingen bij Triskal
Lees ook:Boodschappen via automatisch schrift
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>