Voetbal voorspellingen: niemand haalt het bij Octopus Paul!

Sinds bij het WK Voetbal in 2010 een octopus werd ingeschakeld om de wedstrijden te voorspellen, wordt zo’n beetje elke diersoort erbij gehaald om hetzelfde te doen voor andere wedstrijden. Zo ook voor het EK 2012. Maar niemand haalt het bij Octopus Paul!

We zagen al varkens, katten, goudvissen, ganzen, fretten en zelfs Oerang Oetans voorbij komen die allemaal een poging doen om de EK wedstrijden te voorspellen. Maar niemand heeft het tot nu toe zo bij het rechte eind gehad als Octopus Paul. Zo concludeert ook mijn collega van Paranormaal.blog.nl.

Op Youtube kun je verschillende grappige voorspel-filmpjes zien van ‘paranormale’ dieren over heel de wereld. Nederland doet (of deed, de voetbal spirit is na de embarmelijke prestaties van Oranje een beetje verdwenen…) hier ook mee. Zo werd er zelfs een wedstrijd in het leven geroepen onder de naam ‘Holland’s Next Octopus Paul‘!

(Bron illustratie: Wikipedia)

Laat jij je huisdier het EK voorspellen?

Lees ook:EK: paragnosten en varkens voorspellen!
Lees ook:Voetbal kijken in de kerk
Lees ook:Sjors de kat voorspelt het EK Voetbal
Lees ook:Abstracte kunst van Paul Smeets
Lees ook:De Toekomst van het EK voorspeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>