Sjors de kat voorspelt het EK Voetbal

Op de website noord-kennemerland dichtbij wordt Sjors de kat ingeschakeld om voorspellingen te doen voor het EK 2012. De uitslag van afgelopen zaterdag (Nederland – Denemarken) had hij al juist, zal hij het ook aan het juiste eind hebben voor wat betreft de wedstrijd Nederland – Duitsland?

Eerder op dit blog kon je al lezen dat er weer aardig wat voorspelling zijn voor deze voetbalzomer. Paragnosten en zelfs een varken deden een poging om het EK 2012 te voorspellen, waarbij het er helaas niet rooskleurig uit ziet voor Oranje.
Ook Sjors de kat uit Beverwijk doet voorspellingen. Nederland-Denemarken werd afgelopen zaterdag 0-1 en Sjors had het goed voorspeld. Hij heeft ook voor de wedstrijd Nederland-Duitsland een voorspelling gedaan: gelijkspel. Bekijk het filmpje van Sjors de kat op de website noord-kennemerland dichtbij.

(Bron: noord-kennemerland dichtbij)

Wat is jouw voorspelling voor Duitsland-Nederland?

Lees ook:Voetbal voorspellingen: niemand haalt het bij Octopus Paul!
Lees ook:Wat is jouw voorspelling voor 2012?
Lees ook:EK: paragnosten en varkens voorspellen!
Lees ook:De Toekomst van het EK voorspeld
Lees ook:Woningmarkt in 2013 uit het slop?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>