EK: paragnosten en varkens voorspellen!

Het EK voetbal is natuurlijk weer een belangrijk thema als het gaat om de voorspellingen van paragnosten. En ook andere ‘mediums’ worden er dit keer weer bijgehaald. Octopus Paul is helaas niet langer onder ons, maar hij heeft wel een vervanger. Zijn plaats is ingenomen door een helderziend varken.

Het varken komt uit Kiev en volgens een woordvoerder is het ‘een orakel dat alle mysteries van het voetbal kent’. Ik ben benieuwd of hij het net zo juist zal hebben als de beroemde Octopus Paul tijdens het WK twee jaar geleden?

Maar ook de ‘gewone mens’ waagt zich natuurlijk graag aan een voorspelling van het Europees Kampioenschap. Willem Biemans voorspelde in december 2011 dat het voor Oranje geen leuk EK zal worden, want we liggen er al snel uit volgens hem. Laten we hopen dat hij geen gelijk krijgt!

Mijn collega van Paranormaal.blog.nl schreef meer over beide voorspellers. Lees op dit zusterblog verder over het helderziende varken of de EK voorspelling van Willem Biemans.

Wat voorspel jij voor het EK?

 

Lees ook:Voetbal voorspellingen: niemand haalt het bij Octopus Paul!
Lees ook:Sjors de kat voorspelt het EK Voetbal
Lees ook:Wat is jouw voorspelling voor 2012?
Lees ook:Voetbal kijken in de kerk
Lees ook:De Toekomst van het EK voorspeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>