An de Wit interviewt Annemarie Smit van het Zesde Zintuig

andewit_annemariesmitAnnemarie Smit (27) was één van de eerste kandidaten die Het Zesde Zintuig moesten verlaten. Zij is tevens de hekkensluiter wat betreft een reeks interviews van An de Wit. De Wit plaatste het interview met smit op haar blog. “Persoonlijk vind ik het een gemis dat de kijkers haar niet beter konden leren kennen”, laat ze weten. “Annemarie is behalve paranormaal ook, ondanks haar jonge leeftijd, ver gevorderd betreft haar spirituele ontwikkeling.”

“Zelf constateer ik regelmatig dat het beheersen van de paranormale gave niet altijd samen gaat met een spirituele ontwikkeling. Er loopt soms een duidelijke scheidingslijn tussen de spirituele- en de paranormale wereld. Annemarie beheerst beiden en ben ik er van overtuigd dat zij alle tools heeft om een oprecht hulpverleenster te zijn. Met twee benen stevig op de grond onderhoudt zij haar contacten met de geestelijke wereld. Hierbij stelt zij als absolute voorwaarde dat zij zelf ten aller tijde de baas is. Zij kent haar bronnen en weet heel goed waar zij zich mee bezig is. Hierdoor straalt zij vertrouwen en rust uit. Annemarie werkt vanuit haar hart. In dat opzicht is het dan ook niet verwonderlijk dat zij niet verder dan de eerste ronde is gekomen. Het programma is voornamelijk gericht op de paranormale gaven van de kandidaten. Het vertonen en bewijzen van het kunstje heeft dan ook zijn langste tijd gehad. De belangstelling onder de kijkers is in vergelijking met het eerste seizoen behoorlijk afgenomen.

Mijn persoonlijke conclusie is dan ook dat Annemarie veel meer in huis heeft. Net als Ruud, heeft ook Annemarie in haar jeugd nooit gesproken over haar bijzondere gevoeligheid. Ook zij beschouwde dit als normaal.

Ook al heeft Annemarie niet veel te vertellen over haar deelname aan het programma, vond ik het toch zeer de moeite waard haar aan jullie voor te stellen.”

Lees hier het hele interview van An de Wit met Annemarie Smit.

Lees ook:Nieuw seizoen ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Kandidaten en cases gezocht voor ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Paranormaal.blog.nl onthult: Het Zesde Zintuig doorgestoken kaart?
Lees ook:Susan Smit over de mystieke kant van zwangerschap
Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>