Lezing over Bijna Dood Ervaringen

Wie geinteresseerd is in Bijna Dood Ervaringen kan op 17 maart terecht bij De Sprong, Centrum voor persoonlijke ontwikkeling te Geldrop. Hier wordt op deze woensdagavond een lezing georganiseerd over dit boeiende onderwerp.

Sterven is, net als geboren worden, een proces. Tijdens een levensbedreigende situatie kan het gebeuren dat men met het proces van sterven begint. Hoe kan zo’n proces verlopen? Welke fasen horen daarbij?

Deze en andere vragen zullen worden behandeld tijdens de lezing. “De spreekster zal ook naar eigen voorbeeld, vertellen hoe overweldigend zo’n ervaring kan zijn, hoe iemand blijvend verandert, lichamelijk, maar bovenal qua levenshouding en levensvisie,” laat De Sprong weten. “Het is boeiend te zien hoe die persoonlijke ervaringen afspiegelingen zijn van een en hetzelfde.”

Ook ervaringen en vragen van bezoekers zullen deze avond aan bod komen. Uiteindelijk zal er behandeld worden wat er van een Bijna Dood Ervaring (BDE) geleerd kan worden in het leven erna.

Wil je meer weten over deze en/ of andere activiteiten van De Sprong? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:Leven na de dood: conclusies onderzoek
Lees ook:Lezing ‘De Moderne Heks’
Lees ook:Aanstaande woensdag lezing ‘De Moderne Heks’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>