De psychometrie-avond bij Triskal – een verslagje

Gisteren wa het psychometrie-avond bij het Triskal Healing Centre te Delft en de redactie van Spiritualiteit.blog.nl was erbij! Zoals beloofd een ervaringsverslagje van de avond…

Het was een heftige avond voor mij een de vriendin die met mij mee was. De groep belangstellenden was groot en er was ook van tevoren gezegd dat niet iedereen aan de beurt zou komen. Er waren dan ook geen hoge verwachtigingen van onze kant. Tot onze verbazing kwamen we toch allebei aan de beurt.

De ‘helderziende waarnemingen’ zoals dat zo mooi heet, werden gedaan door Marianne, een van de eigenaressen van het Triskal Healing Centre. Zij kreeg iets door en kwam dan bij de persoon zitten waar het over ging. Dit kon een persoonlijke boodschap zijn van gidsen, maar ook van een dierbare overledene.

Ik wil niet al te veel op de details ingaan, omdat de verhalen die gisteravond werden verteld toch wel erg persoonlijk waren. Wel wil ik kwijt dat degenen die een reading hebben gekregen, inclusief mijn vriendin en ik, erg tevreden waren over de manier waarop de gesprekken verliepen en bovendien hebben we ook zeker wat gehad aan de boodschappen! En dat laatste is toch waar je voor komt op zo’n avond.

Verder mag er ook gezegd worden dat de ‘harde kern’ van de groep (er zijn een aantal mensen die er elke week weer bij zijn) bestaat uit een aantal lieve en mooie, behulpzame mensen. En dat geldt trouwens ook voor de eigenaressen van Triskal, Monique en Marianne!

Meer weten over Triskal? Kijk dan eens op de website!

Heb jij wel eens een helderziende waarneming mogen meemaken of doorgekregen?

Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Ware liefde
Lees ook:Vraag om boodschappen uit de Andere Wereld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De psychometrie-avond bij Triskal – een verslagje

 1. Sara

  Leuk dat d’r zoveel informatie doorkwam dmv gidsen!
  En de gids van N.V. Mosane te Mechels bos Maasmechelen( klik op website voor meer info ) zegt dat ‘t jachtgebied is :sad:

    /   Reply  / 
 2. Karla

  Zeker leuk, zou ik ook wel eens mee willen maken!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>