Janet Ossebaard levert bewijs voor graancirkels

Ik heb het zelf (nog) niet gelezen, maar voor de geinteresseerden wilde ik alvast even melden dat graancirkel deskundige Janet Ossebaard een nieuw boek heeft geschreven, dat deze maand zal verschijnen. Het boek heet ‘Graancirkels – het bewijs’ en is het tweede boek in een serie van acht over het graancirkel-fenomeen.

Zoals de titel al zegt zou het nieuwste boek van Ossebaard vol moeten staan met bewijzen dat de meeste graancirkels niet door mensen worden gemaakt. Dit bewijs loopt uiteen van wetenschappelijke onderbouwingen, ooggetuigen die aan het woord komen (die een graancirkel gevormd zagen worden), maar ook talloze unieke foto’s van de effecten van de graancirkelenergie op mens, dier, bodem en plant.

Volgens de uitgever gaat ‘Graancirkels – het bewijs’ gegarandeerd de nekslag vormen voor alle graancirkel-scepsis.

Het boek kan voorlopig alleen nog in de voorverkoop besteld worden via de website Thirdcircle.

Lees ook:Graancirkel-lezingen in september
Lees ook:Populariteit graancirkels neemt toe
Lees ook:Vanavond in Qir: Graancirkels, Heilige Geometrie en Appelglieven
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van januari 2009
Lees ook:13 januari lezingendag ‘De Bron van de Cirkel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>