Nu ook paranormaal-blog

Spiritualiteit.blog.nl heeft er een directe collega bij: Paranormaal.blog.nl. Deze blog speelt in op de groeiende behoefte aan informatie over paranormale zaken.

Op televisie bestaat nog altijd een groeiende belangstelling voor paranormale zaken. Zweef-tv als Het Zesde Zintuig, Char het Medium en De Babyfluisteraar trekken steevast een miljoenenpubliek. Ook buiten televisie is er een grote markt voor mediums en paranormale zaken.

Paranormaal.blog.nl staat onder redactie van Isabel Blanco. Zij is zelf reiki-meester en heeft een bovengemiddelde interesse in het bovennatuurlijke. Op de blog heeft ze zich al vastgebeten in mediums als Derek Ogilvie en Char.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2008
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2007
Lees ook:Gordon gelooft er niet meer zo in
Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe kansen voor Char?
Lees ook:Beurs: ‘Het Paranormaal alternatief’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nu ook paranormaal-blog

 1. Isabel Blanco

  Hoi Layla,

  Dag collega, inderdaad een bovengemiddelde interesse in het paranormale. Zowel als medium alsook Reiki Master. Het blijft leuk om de mediums in Nederland, de wereld en TV eens goed onder de loep te nemen en daarnaast ook nog het een en ander te vertellen dat raakvlakken heeft.

  Ik vind het in ieder geval hardstikke leuk om te doen! Maar jij ook zie ik.

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hallo Isabel!
  Ik vind het inderdaad ook erg leuk om dit te doen! De interesse voor paranormale en spirituele zaken lijkt ook steeds groter te worden en daar word ik blij van.
  Ik ben zelf ook Reiki Master, dus we hebben er twee in het Blog Online-team! :)

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>