Op zoek naar de beste ‘paranormaal begaafde’ Nederlander

Voor veel mensen is het heel herkenbaar: je denkt aan een persoon en op dat moment belt hij of zij net op. Is dit toeval, een sterk ontwikkelde intuïtie of nemen we onbewust meer waar? Het RTL-programma 'Het Zesde Zintuig', waarvan vanavond de eerste aflevering wordt uitgezonden, gaat hier op in.

De in Nederland ontwikkelde internationale succesformule 'Het Zesde Zintuig' test, aan de hand van een aantal opmerkelijke cases, zestien kandidaten die denken over paranormale gaven te beschikken.

Na het screenen van honderden mensen met een vermeend paranormaal talent, zijn de beste zestien na een stevige beproeving geselecteerd om in acht afleveringen een spannende strijd met elkaar aan te gaan.

Wie van hen is de beste ‘paranormaal begaafde’ Nederlander van 2008? De door Beau van Erven Dorens gepresenteerde RTL 4-serie geeft vanaf vanavond, om 21.30 uur, antwoord op deze vraag.

(Bron: RTL)

Lees ook:Tessa ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’
Lees ook:Zo train je je zesde zintuig
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond
Lees ook:Lieke van Lexmond niet overtuigd van Char

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Op zoek naar de beste ‘paranormaal begaafde’ Nederlander

  1. Bart

    Dit is reclame. Waarom zo? Je komt toch helemaal niet betrouwbaar over met deze spam… Makkelijker zou zijn om de redactie van dit blog te benaderen of een persbericht uit te zenden..

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Ik geloof je :-) Maar ik wil je ook niet aanvallen ofzo, maar juist helpen. Op deze manier kom je minder betrouwbaar over. Of je het dan wel bent, maat dan niet zoveel uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>