Geest teistert benzinestation Ohio

Geheimzinnigheid omringt een spookachtig beeld in de vorm van een vreemde blauwe wolk, die op een veiligheidscamera bij een benzinestation is vastgelegd. Getuigen beschreven de blauwe wolk als een geest of een engel.

De wolk dreef rond en vloog langs klanten bij het tankstation. Het bleef nog 30 minuten op de plek hangen, waarna het in hoog tempo verdween. De beelden tonen een onverklaarbare schim die zich dichtbij en over auto`s bij het Marathon tankstation beweegt in Ohio.

Het keert om en blijft dan een half uur op de zelfde plaats hangen, volgens de nieuwswebsite Local6.com. De wolk vliegt dan uit beeld bij hoge snelheid, maar keert terug en blijft dan op een autovenster zitten voordat het wegdrijft. Een getuige zei "het gaf me de rillingen", terwijl een ander het als een engel beschreef. Zij voegde toe: "Er was hier een engel." De eigenaar van het bovengenoemde tankstation Amed Abudaaria , wilde het niet meer terugzien. Hij voegde er aan toe: "Ik zag het zo`n 30 minuten en toen het in beweging kwam werd ik vreselijk bang."

(Bron: Metro.co.uk/ Niburu)
(Bron illustraties: Niburu)
 

Lees ook:Niburu.nl lanceert Niburu TV
Lees ook:Niburu: “UFO-golf over Nederland”
Lees ook:Niburu presenteert: New Energie
Lees ook:Luister naar de boodschap van De Kleine Engelen
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Geest teistert benzinestation Ohio

 1. Karla

  Spannend!

    /   Reply  / 
 2. F.Floor (61)

  Ha dit effekt is in ufo-kringen al wat vaker onderzocht maar een geest is het niet.
  Het heet: chromatische abberatie. Of op z’n hollands gezegd: kleurschifting en treedt op op de plaats waar een plastic lens bovenop een glazen lens is geplakt, iets dat altijd het geval is in zoomlenzen. Meest bekend voorbeeld is de strandliefdesscene in de film “Turks fruit” en daar juist bijdroeg aan het hartverscheurende liefdesdrama wat zich hier afspeelde.
  In dit geval moet je dus maar eens goed letten op de twee benzinepompen die met blauwige metallic-hamerslagverf zijn bespoten en evenals in “Turks fruit” de opnamen in tegenlicht zijn gemaakt anders treedt dit effekt niet op. Vandaar dat technici altijd meteen kijken naar de schaduwen van pomp en auto’s want de camera staat bijna recht in de zon te kijken en dan krijg je dit fraaie effekt te zien.
  Controle: er rijden ook wel jeeps met hamerslaglak erop. Dan zet je een zonnebril bovenop je eigen glazen bril en bij een bepaalde hoekstand van de zon ga je echt in geesten geloven en daar zijn veel 3d game-helmen op gebaseerd.

    /   Reply  / 
 3. Nick

  Practhig! zo zie je maar weer hoe de media dingen opblaast, geesten, rare verschijningen etc. terwijl het gewoon iets technisch is waar een logische verklaring voor is.
  Kan alleen maar lachen om dit soort berichten.

    /   Reply  / 
 4. ries

  Leuk dat er altijd technische verklaringen komen bij dit soort onderwerpen. Maar het lijkt mij toch wel heel toevallig dat al die getuigen een (zonne)bril op hebben gehad en daardoor last hadden van “chromatische abberatieet”…

    /   Reply  / 
 5. jordykl

  Mensen willen ook nog weleens wat verzinnen, om in de media te komen he?

    /   Reply  / 
 6. Een persoon

  Alsa het allemaal zo technisch is dan zouden hun dat toch ook weten er hier op de site zetten…
  Ik geloof er echt niet in en er zal ckers wel een verklaring voor zijn, maar denk echtwel dat er ook deskundigen naar de beelden hebben gekeken..
  Ps: klopt het ook dat het dan niet op 1 punt moet blijven zitten van het beeld als het door de lens komt..???

    /   Reply  / 
 7. F.Floor (61)

  Technisch? Het is een zeldzame combinatie van 3 specifieke wetenschappen a, b en c.
  a. Hamerslaglak wordt gemaakt van een soort olie (meestal siliconen) waarbij door een spel met ionen de aluminiumdeeltjes op hun kant gaan staan. Ook worden siliconen vaak door lichtmeesters in psychedische sows ingezet, denk maar aan de aura-fotografie wat (uiteraard) nep is. Vroeger verkocht Halfords veel hamerslaglak in spuitbus maar niet nu meer.
  De grote “3d-hamerblazen” krijg je door je blaaslucht niet hoger dan 1,5 bar te zetten op een tamelijk grote sproeimaat 1mm dan 1x voorspuiten zonder echte bedekking, 1 minuut drogen en dan afwerken is mij geleerd door een professional (nu dood aan schildersziekte)
  b.Zoomlenzen. Die zitten niet op elk fototoestel, wel op de meeste filmcamera’s.
  Op videocamera’s zitten ze alleen omreden op niet-betalende kentekenplaten in te zoomen.
  We hebben echt zo’n lens uit elkaar gehaald om de, op de glaslens geplakte plastic lens te onderzoeken op dat door lensfabrikanten zo gehate kleurschifting die dit dus doen (2 lenzen op elkaar plakken vanwege de kleurenfilms – bij zw hoeft dit niet.
  Heeft iets te maken met brekingsindex, wat je op de basisschool met sla-olie/water moet zijn geleerd.
  c.Tegenlicht en het zg. “Rembrandbelichting”. Beide zijn aparte fotografiewetenschapen. Bij ‘Rembrand’ komt het flitslicht voor 2/3 deel altijd van links en moet de toestelflitser 1/3 deel invullen, kijk maar op die Nachtwacht.
  Het allermooiste tegenlicht ooit gezien was toen ik bij Rhenen de ere-begraafplaats afreed richting west en de ondergaande zon zich spiegelde in het beton – het lijkt dan net of de auto’s letterlijk de hemel inrijden omdat jezelf de berg afrijdt.

  Het probleem wat ries en persoon aanroeren is dat wetenschappers van rond de 25 nog lijdende zijn aan zg. “kokerblik” dwz. je opleiding en interesse zijn nog niet “breed” en daardoor belanden mensen in de cel die onschuldig (kunnen) zijn veroordeeld zoals politiewachtmeester Lancee voor 50x incest op zijn dochter Bianca (16, bleek nog maagd te zijn…!) en Andree de Vries die de vuurwerkramp van Enschede zou hebben aangestoken (maar die dag bij zijn demente opoe zat: 1 jaar in de cel).
  Ik wil niet zeggen: ouwe lullen weten het altijd beter, WEL dat je altijd ook de achterkant goed moet bekijken, en ook de schaduwzijde van iets.

    /   Reply  / 
 8. nina

  Practhig! zo zie je maar weer hoe de media dingen opblaast, geesten, rare verschijningen etc. terwijl het gewoon iets technisch is waar een logische verklaring voor is.
  Kan alleen maar lachen om dit soort berichten.
  Biuro matrymonialne Rosjanki

    /   Reply  / 
 9. Outrage

  Photoshoppp:D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>