Opnieuw spirituele boodschap over het sturen van liefde: 3-3-2007

In september en oktober 2006 heeft er op dit blog een flinke discussie plaatsgevonden over 17 oktober. Op deze datum zou een verbinding moeten worden gemaakt tussen twee dimensies in de kosmos, waarbij een Ultraviolette straal naar de aarde gestuurd zal worden met een intense energie.
Nu is er een nieuwe boodschap doorgegeven over 3 maart 2007.

De boodschap komt van twee paragnosten (dezelfde die het nieuws over 17 oktober hadden aangekonsigd) en luidt als volgt:

"Op zaterdag 3 maart 2007 wordt ons allen gevraagd om ons gebed, licht en liefde te sturen naar Moeder Aarde, in haar schoonheid van fauna en flora, haar mensen van alle rassen en standen. We bidden dan voor de zuiverheid van lucht en water en zeker ook voor de wereldvrede. Wij vragen aan de Hoogste Hierarchieën om speciaal hiervoor alle menselijke gedachten en gevoelens, alle woorden en daden te willen helpen transformeren, om te redden wat er nog te redden is. Op die dag zal de energie van Moeder Aarde en de Kosmos zo duidelijk anders aanvoelen dat het opnieuw een mooi idee is om dan in de natuur te vertoeven en haar schoonheid en gulheid te koesteren. Het wordt een heel speciale dag, neem dit waar met uw ogen, oren, uw stem, uw voelen en uw weten. Deze dag krijgt de liefdevolle aandacht en steun van O.L.Vrouw, de mooiste vrouwelijke energie. Zij vraagt om op 3 maart een boeketje witte rozen te zetten voor het verzachten van al het lijden in de wereld."

Om de berichten over 17 oktober te lezen, kun je hier en hier klikken.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2007
Lees ook:‘Gechannelde’ boodschap van confucius
Lees ook:Wat doe jij op 7-7-7?
Lees ook:Open je hart voor 2012
Lees ook:Bewust zijn van Moeder Aarde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opnieuw spirituele boodschap over het sturen van liefde: 3-3-2007

 1. Layla

  Hai Tronica,
  Ik heb er eigenlijk niet meer zo over nagedacht. Ik moest werken en heb er dan ook weinig van gemerkt. Ik vond het een fijne dag, maar niet bijzonder in vergelijking met andere dagen. Is er iemand die wel wat heeft gedaan, zoals gebed gestuurd naar Moeder Aarde?

  Groetjes,
  Layla;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>