Paranormale beurzen minder in trek

"Paranormale beurzen zijn minder en minder in trek." Dit meldt dagblad Metro vandaag. Volgens paragnosten op de Parview-beurs die afgelopen weekend in Amsterdam plaatsvond, komt dit door de toenemende mogelijkheid om online te speuren naar hulp of antwoorden op prangende levensvragen.

Metro meldt dat het bezoekersaantal tijdens de Paraview-beurs in het studentensportcentrum aan de Boelelaan in Amsterdaam, zeer laag was. "…achter bijna elk tafeltje zit een astroloog, iriscopist of stervensbegeleider verveeld voor zich uit te staren."

Een van de aanwezige standhouders, astroloog, neuroloog en paragnost Raymond (bekend van Ciska en Raymond), vertelt de Metro-verslaggever dat het twintig jaar geleden altijd stervensdruk was op dit soort bijeenkomsten, maar volgens hem zijn de mensen in de afgelopen jaren steeds meer hun heil op het wereld wijde web gaan zoeken.
Volgens Raymond is de kwaliteit van het aanbod op de beurs ook erg laag geworden. Of dit een gevolg of oorzaak is van de dalende belangstelling wordt buiten beschouwing gehouden.

(Bron: Metro)

Lees ook:Ook stichting Skepsis wil verbod op ‘paranormale tv-programma’s’
Lees ook:Eigen YouTube voor God
Lees ook:Sporten bij depressie
Lees ook:Voorkomen en genezen met frambozen
Lees ook:Lichttherapie tegen winterdip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>