Orakelkaarten over universele liefde

Soms vind je als blogger pakketjes bij de post waar je direct blij van wordt. Zoals een nieuwe set orakelkaarten met als titel De helende krachten van universele liefde. Een korte recensie.


Orakelkaarten: daar doe ik eigenlijk sinds mijn studententijd (en dat is lang geleden!) niet meer aan. Heel serieus heb ik het überhaupt nooit genomen, wel grappig en vermakelijk. In de periode in je leven waarin je nog echt tijd hebt voor dit soort dingen…

Toni Carmine Salerno
Maar daar valt De helende krachten van universele liefde op de deurmat. Mijn eerste indruk? Mooi vormgegeven! De schilderijen die voor de productie van de set kaarten zijn gebruikt, zijn gemaakt in een periode van zestien jaar door Toni Carmine Salerno. Schilderijen die intuïtief zijn gecreëerd. Spirituele kunst dus.

De helende kracht van universele liefde (9789044743616, €20,95)

Spiegel voorhouden
Het begeleidende boekje geeft tekst en uitleg over zowel de uitvoering van de leggingen als de individuele kaarten. Het hele idee is dat de kaarten je een spiegel voorhouden die je laat zien wat je precies voelt en denkt. Ik weet niet of ik dat op dit moment nodig heb, maar stort mezelf er toch maar op.

Eenvoudige legging
Ik kies een eenvoudige legging van vier kaarten (verleden, heden, toekomst en resultaat). Bij het selecteren van de kaarten voel ik een sensatie die ik me van vroeger nog vaag herinner. Alsof de kaarten gekozen willen worden. Of verbeeld ik me dat? In ieder geval komen er vier prachtige kaarten tevoorschijn die een relatie hebben met mijn werk. Zakelijk gezien ben ik in nogal beweging en deze legging laat zien dat ik de goede kant op beweeg. Dat is mooi meegenomen.

Houd je van orakelkaarten? Dan is deze set orakelkaarten over universele liefde een fijne uitbreiding van je collectie!

 

Lees ook:Het Orakel van de Liefde
Lees ook:De Magie van de Liefde – Phyllis Curott
Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op
Lees ook:Op zoek naar universele liefde van medemens
Lees ook:Mystieke kunst en orakelschilderijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>