Tarot 4-daagse

Wie zich deze Pasen niet wil vervelen en eens wat anders wil gaan doen dan eieren verven, zoeken of eten, kan meedoen aan de tarot 4-daagse, die van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april wordt georganiseerd door het Buro voor Tarot.

De tarot 4-daagse wordt voor de vierde keer gehouden in Ossendracht. De deelnemers zijn hier te gast bij de Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen. Een voormalig klooster, gelegen temidden van uitgestrekte bossen.
In deze sfeervolle omgeving gaat men zijn eigen kracht ontdekken met behulp van verschillende tarotdecks en universele energie, om zelf te ervaren hoe sterk men is. Er wordt tijdens het lange weekend gebruik gemaakt van de Rider Waite Tarot, de Voyager Tarot, de eigen levensenergie, de energie van de aarde en de energie van de bomen in de omgeving.

Wie mee wil doen aan de tarot 4-daagse of meer informatie wil hebben, kan zich wenden tot het Buro voor Tarot.

Lees ook:Tantra 3 daagse van Tantra-Yoy
Lees ook:Chakradansen bij De Sprong
Lees ook:Test je sterke en zwakke kanten met de Vier Elementen Test
Lees ook:Cursus ‘Energetische bescherming’
Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>