Hormoonyoga bij vrouwenklachten

Per toeval kwam ik op het internet terecht bij informatie over een, voor mij nog onbekende yogasoort: Hormoonyoga. Deze yoga is special voor vrouwen. Het is een holistische en verjongende techniek die de aanmaak van vrouwelijke hormonen in de eierstokken, de schildklier, bijnieren en de hypofyse heractiveert.

Hormoonyoga is dan ook erg geschikt voor vrouwen met overgangsklachten en PMS. Ook kan het goede ondersteuning geven als je graag zwanger wilt worden en vrouwen en meisjes met een onregelmatige cyclus kunnen er baat bij hebben.

Hormoonyoga bestaat uit een serie dynamische yoga-oefeningen, gecombineerd met een specifieke ademtechniek waardoor de hormoonspiegel in balans komt.

Voor meer informatie over of lessen in hormoonyoga kun je een kijkje nemen op de website van Artemis Yoga.

Kende jij hormoonyoga al?

Lees ook:I Love Yoga
Lees ook:Boek van de yogajuf van Deepak Chopra
Lees ook:Yoga Beach Festival 2012
Lees ook:De Zeven Spirituele wetten van Yoga
Lees ook:Yoga ter ondersteuning van een detox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>