I Love Yoga

Ook zo dol op Yoga? Dan kun je op 22 april van 10.30 tot 12.30 uur je hart ophalen met een heerlijke 2 uur durende yoga workout, onder de naam ‘I Love Yoga’. Deze wordt georganiseerd door Artemis Yoga in Utrecht en gegeven onder leiding van Annet Koenders en Monique de Boer.

De workout gaat van start met een serie zonnegroeten om het lichaam op te warmen en de adem te verdiepen. Daarna volgen diverse yoga houdingen die gericht zijn op het laten doorstromen van de energie en het openen van het hartchakra.

Het tweede deel van de les bestaat uit zachte oefeningen en een hartchakra meditatie. De les wordt afgesloten met een uitgebreide ontspanningsoefening. Na afloop wordt er gezellig samen een kop thee gedronken en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Neem een kijkje op de website van Artemis Yoga voor meer informatie of om je aan te melden.

Ben jij ook dol op Yoga?

Lees ook:Kinderyoga voor lichamelijke en geestelijke groei
Lees ook:‘In Balans!’-lessen van Artemis
Lees ook:Yoga en meditatie bij Thermen Holiday
Lees ook:Hormoonyoga bij vrouwenklachten
Lees ook:Spirituele oefeningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>