Wist je dat…

…klankschalen van origine afkomstig zijn uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de verschillende staten in de Himalaya en niet alleen gebruikt worden als meditatie-instrument? Klankschalen worden bijvoorbeeld ook gebruikt als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten, relaxatie ondersteunende geluidsbronnen en als instrumenten bij zintuigactivering.

Lees ook:Spirituele workshop met klankschalen
Lees ook:Boeddhistisch Filmfestival 2012
Lees ook:Soundhealing in Deurne
Lees ook:25 februari: Klankhealing Touching Sounds
Lees ook:Authentieke Tibetaanse Lama te gast bij Mediteren doe je zo.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>