Trancereizen: op reis naar je innerlijke wereld

Een trancereis is een oeroude sjamanistische techniek om inzicht, genezing en kracht te krijgen door middel van contact met andere dimensies. Door het monotone geluid van de trommel, dat op een hartslag lijkt, kom je in een ontspanning. Je denken wordt als het ware uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren.

Het doel van trancereizen
Een trancereis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuitie en je innerlijke wereld. Je reist zonder je te verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld gidsen, engelen, krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen. Levenslessen worden aangereikt, vaak in symbolen. Je kunt vragen stellen waarop je op een verrassende manier antwoord krijgt. Sommige mensen voelen de behoefte mee te bewegen op de trillingen van de klanken.

Een trancereis meemaken
Een trancereis kun je zowel individueel als in een groep ervaren. De meeste trancereizen worden echter in groepsverband georganiseerd. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Anka Maranka.
Bijvoorbeeld op donderdag 13 december in Breda. Meer weten? Kijk op de website.

Heb jij weleens een trancereis mogen ervaren?

Lees ook:Reizen met de energie van de panter
Lees ook:Bijzondere ervaringen opdoen tijdens een Trance-dag
Lees ook:De kracht van muziek: Droomtijdconcerten van Anka Maranka
Lees ook:Droomtijd Concert met Marcel & Marieke
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Trancereizen: op reis naar je innerlijke wereld

 1. Peter den Haring

  Mijn CD Trancereizen biedt deze ervaring goedkoop aan voor luie mensen: thuis in de stoel. Oefening 1 is voor beginners, oefening 2 is voor gevorderden. Bovendien staat er als bonus een inslaapoefening op (voor piekeraars die moeite met ontspannen hebben. Online of in de boekhandel!

    /   Reply  / 
 2. Frits

  Trancereizen:
  Wat ik doe is me een omgeving in mijn hoofd maken, en als die compleet is kan ik daar door heen wandelen. Soms bouw ik het huis van een kennis in mijn denken op: zie dan de woning, de bomen, de oprijlaan. Daarna ga ik naar binnen en zie dan de ingang, ik wandel dan door. Grappig is dat ik door de deuren kan lopen, het is geen lopen meer een soort van zweven door de omgeving. Ik vind dat een heerlijke eigenschap.

    /   Reply  / 
  1. Pierce

   Bedankt voor de tip, Frits! Ik ga het ook eens proberen!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>