De oogstmaan vieren in Delft

Donderdagavond 27 september is er weer een thema-avond bij Triskal te Delft. Dit keer staat de avond in het teken van de komende volle maan, de oogstmaan. Altijd al eens een Volle Maan-viering mee willen maken? Of ben je vooral geintereseerd in het thema ‘oogsten’? Dan is deze avond in Delft misschien wel wat voor jou.

Oogsten
De maan die deze avond wordt gevierd, is de Oogstmaan. De Oogstmaan is een oogstfeest, zoals de naam al aangeeft. Bij deze maan is het belangrijk dat je je bewust wordt van het feit dat de oogst een essentiële schakel is in de cyclus van de natuur. Zonder de oogst is er namelijk geen zaad om de volgende nieuwe cyclus in te gaan.
Het gaat er bij deze maan om dat je er over na gaat denken welke situatie, welke beslissing, welk gevoel en ervaring, voor jou belangrijk is geweest de afgelopen cyclus.

Vruchtbare ervaring
“Deze ervaring of situatie heeft je gebracht tot waar je je nu bevind”, aldus Marianne en Monique van Triskal. “Je moet je ervan bewust zijn dat elke beslissing die je genomen hebt de afgelopen tijd, eigenlijk al het zaad was voor iets nieuws. Voor het feit dat je leventje nu is zoals het is. Door dat in te zien weet je dat hoe moeilijk of verdrietig sommige besluiten in de afgelopen tijd ook zijn geweest, ze hebben je wel weer verder op je pad geholpen. Ze hebben je wel weer meer laten groeien en sommige beslissingen hebben ervoor gezorgd dat je ruimte hebt gecreëerd om nog meer van jezelf te kunnen leren ontdekken. Dit ontdekken van jezelf is erg belangrijk. Je komt dan dichter bij je kern, je ware Zelf, welke waarschijnlijk al lange tijd verborgen zit achter lagen van emotie, blokkades en patronen.”

Spreekt dit jou aan? Vier dan deze week de Oogstmaan. Kijk op de website van Triskal voor meer informatie of om je aan te melden.

Wat heb jij geoogst?

Lees ook:De oogstmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Volle Maan, dat moet gevierd worden!
Lees ook:De Boommaan vieren in Delft
Lees ook:De Boommaan, een bijzondere maan
Lees ook:De Maan van het Ontwaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>