Vier de volle maan met vrouwen

Voel jij een verlangen? Naar een liefdevolle, veilige plek waar je helemaal jezelf mag zijn? Wil je graag jezelf ontwikkelen, inspiratie opdoen en anderen inspireren? Dit kan onder andere tijdens de Volle maan Vrouwencirkel van Litha in Castricum.

Even tijd voor jezelf, op alle lagen.
Voelen waar je staat en wat je nodig hebt.
Je verhaal vertellen en ècht gehoord worden.
Uitrusten en nieuwe energie opdoen.
Naar andere vrouwen luisteren, samen lachen en huilen,
Het leven vieren, in de schoonheid en de pijn.

Bovenal: voelen dat je het niet meer alleen hoeft te doen, voelen dat de vrouwen er ook voor jou zijn. Voel hoe je groeit, hoe je steeds dichter bij jezelf komt. En dit alles in een veilige omgeving met de verbondenheid van de vrouwen om je heen.

Altijd anders
De Volle Maancirkel van Litha begint altijd met een korte meditatie om even tijd voor jezelf te nemen en verbinding te creëren in de cirkel. Daarna volgt een deelronde waarbij je mag voelen of je iets wilt delen of inbrengen. Wat volgt hangt af van de energie, het moment, waar we zin in hebben en wat nodig is. Het is dus elke keer weer anders, maar altijd even inspirerend. Op 30 september is de volgende Volle Maancirkel gepland.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website van Litha.

Heb jij al eens een Volle Maanviering of – ritueel meegemaakt?

Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Maan-vrouwen coaching per e-mail
Lees ook:Bewust keuzes maken met de energie van de Volle Maan
Lees ook:Vier de maan van de dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>