Vrouwenritueel van De Quest

Zin om mee te doen aan een ritueel speciaal voor vrouwen en te genieten van de vrouwelijke energie die hierbij vrij komt? Centrum De Quest organiseert op woensdagavond 14 juli een vrouwenritueel in Rotterdam. Samen met andere vrouwen wordt er een mooi en natuurlijk altaar gemaakt en daarna kun je ervaren wat een ritueel voor jou en vrouwen in het algemeen kan betekenen. Ook wordt er een trancereis gemaakt op deze avond.

“In dit ritueel werken we met de krachten van de natuur, en dat gaan we in ons altaar neerzetten en in ons ritueel ervaren,” vertel Caroline van Centrum De Quest.
“Je hebt geen ervaring nodig in witchcraft of sjamanisme om met deze avond mee te doen. Het wordt gewoon een gezellig avond waar je kracht en energie kan opdoen. En waar we de vrouwelijke energie met elkaar kunnen delen!”

Meer weten over deze of andere activiteiten van De Quest? Neem een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Lees ook:Rituelenavond van Centrum De Quest
Lees ook:(her)ontdek de wijsheid van de vrouw
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Orakel & Verwenavond in Rotterdam

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vrouwenritueel van De Quest

 1. Paul

  Niet voor mij dus:) Maar ik zal het zeker doorgeven aan de vrouwen die ik ken, ik vind het goed dat dit soort dingen georganiseerd wordt. Mijn ex ging vaak naar spirituele vrouwendagen en ze kwam altijd helemaal opgeladen terug!

    /   Reply  / 
 2. Diana

  prima,goede informatie voor vrouwen, wie verdieping wil kan komen naar de retraite; vrouwenkracht
  22-27 Aug.2010 in Warnsveld, mooie locatie http://www.rezonans.nl

  Deze creatieve en zingevings retraite nodigt alle vrouwen uit die krachtiger, zelfbewuster, creatiever, intuïtiever en met liefde een duidelijke plek willen innemen binnen werk, familie, gezin en de aarde.

  Vaak ben je zo in een rolpatroon verstikt of/en ben je je aan het aanpassen aan de omgeving zodat je vaak niet meer weet en voelt wat nu goed voor jou is. Ook ingrijpende veranderingen zoals scheiding, dood, ziekte, verlies van werk, sexualiteit, menopauze, volwassen kinderen die uit huis gaan geven stress, onrust en haalt je vaak uit je kracht.

  In deze retraite werken we met praktische en creatieve methoden zodat je inzicht krijgt over jezelf als vrouw, partner, werkende, moeder, oma, innerlijke kind. Het werk wat we met elkaar doen deze week werkt stimulerend, confronterend en je zal uitkomen bij jouw kernkwaliteiten, dat is wat jouw uniek maakt!!

    /   Reply  / 
 3. Diana

  sorry klik hierop Diana en je hebt de goed website!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>