Magische Maanviering van april

Op 28 april kun je meedoen aan een maanviering van Centrum De Quest in Rotterdam. De naam van deze maan is Grasmaan, Zaaimaan, of de Maan van het Ontwaken. De naam april komt van de Griekse Godin Aphrodite. De Romeinen noemde deze maand Aprilis. De maand april is een tijd van ontluikend groen en bloemen.

In april beginnen de stormen van maart een beetje te luwen en er ontstaat een briesje, een briesje wat leven verspreidt in de vorm van zaden en zaadjes. Daarom wordt deze maan ook wel de Zaaimaan genoemd.

De bomen staan in bloei, narcissen en tulpen bloeien en de vogeltjes bouwen hun nestjes. Evenals maart staat de maand april in het teken van vruchtbaarheid en nieuw leven. 

De energie van deze maan richt zich op creëren en produceren, verandering, zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen, werken aan je emoties en deze in balans brengen… Het is de tijd om de energie in balans te brengen.

In deze viering van Centrum De Quest wordt met verschillende tradities gewerkt, zoals het sjamanisme, hekserij en magie. Onder meer een sjamanistische trancereis en een magisch ritueel vanuit de hekserij komen hierbij aan bod.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Lees ook:Magische Maanviering van de Haasmaan
Lees ook:Magische Maanviering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>