Meevaren op de Spiritboot

Op zaterdag 21 februari organiseert Centrum De Quest een zeer bijzonder ritueel: de Spiritboot. De spiritboot is een oeroud tranceritueel, waarbij een denkbeeldige kano op het ritme van de trom over de baren van de Andere Werkelijkheid wordt geroeid.

Aan boord van de Spiritboot is een passagier, die op zoek is naar heling, genezing of het antwoord op een prangende vraag. We maken verschillende reizen met steeds andere passagiers. Degene die niet als passagier meereist wordt een roeier. De spiritboot wordt bij verschillende plaatsen aangelegd waar weer nieuwe ervaringen worden opgedaan. Een ieder is in de spiritboot aanwezig en zal deze reis op zijn of haar eigen manier ervaren.

Wil je meer weten over deze en andere activiteiten van Centrum De Quest? Dan kun je kijken op de website.

Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:De voorouders in het Sjamanisme
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>