Sjamanistische Open Space bijeenkomsten

In eerste instantie was het de bedoeling om op de dinsdagavond een cursus Sjamanisme te organiseren in Centrum Djoj te Rotterdam. Helaas ging deze niet door; “de Spirit had andere plannen met de dinsdagavond,” laat Peter de Haan weten. Vanaf deze week organiseert de Haan elke week Open Space bijeenkomsten, voor rituelen en healing.

Tijdens de Open Space bijeenkomsten, die op Sjamanistische wijze wordt begeleid door Peter de Haan, is iedereen welkom vanaf 19:15 uur.
Het programma van de avond verschilt elke week weer en staat bovendien nooit vast: het is afhankelijk van wie er komt, en wat de deelnemers nodig hebben. Is er iemand in je omgeving die hulp nodig heeft, dan ben je van harte welkom op de Open Space bijeenkomsten om om die hulp te vragen.

Je kunt contact opnemen met Peter de Haan via zijn website Sjamaan.nl. Meer informatie over de activiteiten in Djoj kun je vinden op de site van het centrum.

Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Paragnost Hans de Haan op 27 oktober in Zuiderlicht
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>