De Maan van de langste nacht

Aanstaande zondag 11 januari is het weer volle maan. Dit is de ‘Maan van de langste Nacht’ die reiniging en nieuw begin als thema heeft. Het donkerste moment van het jaar licht al achter ons en we zijn ons bewust van het terugkerende licht. Deze maan is een voorbode van het komende voorjaar en de komende zomer.

Na twee weken kerstvakantie gevierd te hebben, zal Triskal Healing Centre te Delft vanaf deze week weer nieuwe thema-avonden gaan organiseren. De eerste is de Volle Maan-viering op donderdagavond 8 januari.

De bedoeling van de Maan van de langste nacht is, dat je je zaken op een rijtje gaat zetten en dat je gaat nadenken over de essentie van alle dingen. Men zal zich bewust moeten worden van hetgeen niet meer belangrijk is en wat we dus achter ons moeten laten. Alleen dan kun je ruimte maken voor nieuwe dingen. Tijdens de Volle Maan-viering van Triskal wordt hierbij stil gestaan. Samen kun je de reinigende enrgie van deze maan ervaren en gebruiken om het nieuwe zuiver tekunnen ontvangen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Vanavond Volle Maan-viering in Delft
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:De Grasmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Vier de Grasmaan bij Triskal
Lees ook:Volle Maan-viering bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>