Laat je vrouwenkracht klinken!

Zaterdag 9 februari organiseert Joyce Hellendoorn van Voice Medicine en vrouwenworkshop rond het belichamen van de krachten van de Kali en Maria in jezelf. Joyce: “Ik hou ontzettend van Kali. Dat wilde bloeddorstige vrouwmens. Ook de zachte beschermende energie van Maria is mij dierbaar. Maria leert mij over compassie zonder mijzelf daarbij uit het oog te verliezen. Maria staat voor onvoorwaardelijke liefde wat niet wil zeggen dat ze geen grenzen stelt.

Maria en Kali
“Het moederschap waar zij voor staat geeft duidelijke kaders en beschermende begrenzingen”, gaat Joyce verder. “Daar waar Kali zichzelf kan verliezen in haar verzengende kracht is Maria altijd aanwezig in haar zachtheid. Waar Maria je lijntje naar boven is, is Kali de link met onze vergeten instinctieve intuitie. Samen belichaamd zijn zij de hemel op aarde.”

Vrouwenkracht
Het is belangrijk voor vrouwen om deze beide krachten in zichzelf te kennen en te kunnen belichamen. Om niet alleen plezier te vinden in stilte, lieflijkheid en zachtheid, maar ook in de woede. Hoe lekker het kan zijn om ongegeneerd geluid te geven aan je woede, jouw vuur. Om de dierlijke instinctieve krachten in jezelf los te maken, je sensualiteit hierin te voelen. Om hierin het diepe contact met de aarde te voelen en je te laten voeden. De enorme leefruimte en vrijheid die hierdoor ontstaat.
De integratie van deze beide krachten maakt dat je als vrouw je heelheid kunt voelen.

Workshop
Tijdens deze workshop van 1 dag je zowel de kracht van Kali in jezelf gaan wakker maken als contact maken met de energie van Maria. Deze twee aspecten van de vrouw horen bij elkaar maar worden vaak los van elkaar worden geleefd. De zachte kracht en de instinctieve kracht: Maria en Kali, licht en donker, geboorte, groei en afbraak, de oneindige natuurlijke cyclus.
Er zullen enkele oefeningen worden gedaan vanuit de Soul Voice® methode, aangevuld met werken in de natuur en creatieve opdrachten.

Kijk voor meer informatie of om je aan te meden op de website van Voice Medicine.

Hoe kom jij in contact met je innerlijke vrouw?

Lees ook:‘De Stem van de Godin’, leven volgens de maancyclus
Lees ook:Laat je opleiden tot priesteres
Lees ook:Ontdek de Maria Magdalena in jezelf
Lees ook:“Jezus had een vrouw”
Lees ook:De Godin in jezelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>