Het effect van Mantra’s & Powersongs

Vanaf 20 september wordt er in Zwolle een 6-delige workshopserie gegeven over Mantra’s en Powersongs. Tijdens deze zes avonden wordt er vooral lekker veel gezgen, maar ook gekeken naar techniek en naar het effect van de mantra’s en powersongs.

De workshops worden georganiseerd door Elayne Lussenburg van Zinstreel. “Muziek is al jarenlang mijn professie en langzaam maar zeker kwam daar de spiritualiteit en het mediumschap bij”, laat zij weten op haar website. “In het mediumschap ben ik mij verder aan het professionaliseren via diverse opleidingen en trainingen. Maar muziek was daar altijd, nu innerlijk en spiritueel verdiept, geen Paganini meer, maar muziek van de ziel… Want waar woorden eindigen, daar komt muziek vaak wel; het raakt direct de ziel.”

Mantra’s & Powersongs
“Tijdens deze avonden zingen we lekker veel; van verstillende mantra’s tot verwarmende, krachtige, liefdevolle, harmonieuze songs”, laat Elayne weten. Ook zal er aandacht zijn voor zang- en stemtechniek bij de songs.
Bij de mantra’s ligt de nadruk op de ervaring achter de woorden en de muziek en het effect daarvan op onszelf; de effecten die eeuwen terug in oude wijsheden al bekend waren en die wij in onszelf her-ontdekken.

Wil je meer weten over deze workshopserie of over andere activiteiten van Zinstreel? Kijk dan op de website.

Zing jij graag? Heb je je wel eens gewaagd aan Mantra’s en/ of Powersongs?

Lees ook:Een reading aan de hand van koffie
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:Loslaten met een Magische Mantra Meditatie
Lees ook:Mantra cd voor je baby: samen lekker ontspannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>