Droomtijdconcert: kom in contact met je kracht

Op zondag 8 april organiseert Innertune wederom een droomtijdconcert. Een droomtijdconcert is een reis naar binnen toe die je kunt doen om in contact te komen met je intuïtie en kracht. Door de klanken van trommel, didgeridoo, stem en klankschalen wordt je meegenomen naar andere ervarings- en bewustzijnsgebieden.

De trillingen van de klanken komen in contact met jouw energieveld waardoor lichaam en geest in balans komen. Vaak ontstaat er een diepe ontspanning en rust, sommigen beleven dromen, anderen krijgen boodschappen op levensthema’s of vallen in een diepe helende slaap.

Klankconcert
Dit concert onderga je liggend en duurt ongeveer 1,5 uur. Na een korte geleide meditatie kun je je overgeven aan de golven en energie van de klanken en reizen naar andere, diepere bewustzijnsgebieden.
trommel, didgeridoo, stem en klankschalen wordt je meegenomen naar andere ervarings- en bewustzijnsgebieden.

Geïnteresseerd? Kijk op de website van Innertune voor meer informatie of om je aan te melden.

Hoe maak jij contact met je intuïtie en kracht?

Lees ook:Droomtijd Concert met Marcel & Marieke
Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:25 februari: Klankhealing Touching Sounds
Lees ook:Sjamanistische trancereis in Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>